dianthus plaiul foii

echitatie popasul craiului
Dacă nu aveam la mine și colțarii, ca măsură de backup, nu aș fi continuat de La Zaplaz în sus.

Masivul Piatra Craiului este magnetul treatment atrage turiștii cu traseele de drumeție și cicloturism, plimbările călare, iar în sezonul de iarnă cu sporturile de iarnă: săniuș, schi de tură sau pe rachete.

Omul și-a dedicat ceva timp și mi-a fileăMinimize un doc cu indicații treatment s-au dovedit prețioase și cum ieșirea cu cei doi prieteni despre care ziceam mai sus nu s-a concretizat, acum cu Plaiul Foii a fost correct ce aveam nevoie.

ten motive pentru a merge în drumeție cu copilul Mersul într-o plimbare sau camparea alături de cel mic face bine moralului și îți permite să reiei activitatea fizică.

Camera pe treatment am rezervat-o a fost situată la mansardă, o cameră dublă cu baie proprie (toate camerele au baie) și cu balconul mult dorit unde am putut sta atât seara să ascult susurul Bârsei, dar și dimineață să mă las scăldată de soare.

“Locatia este superba, dimineata, la pranz si seara vederea este minunata. Locatia nu ofera mancare dar dispune de sala de mese in inside si au si mese afara. Se poate face gratar la locatie si in functie de camera ai si minibucatarie in...”

De la refugiu traseul continuă să urce spre stânga, dar mai domol. Mai târziu, la o intersecție de trasee se face din nou stânga și apoi ajungem la un grohotiș abrupt, ce necesită puțin mai multă atenție și concentrare pentru a nu aluneca.

Am plecat pe traseu. O urcare linistita prin padure catre refugiu Spirlea, Aceasta urcare nu ne-a pricinuit vreo problema si toti eram fericiti si voiosi.

Zărnești: Așezat la poalele maestuoase ale Munților Piatra Craiului, în județul Brașov, Zărnești este un oraș înconjurat de frumusețea naturii sălbatice. Este un punct de plecare preferred pentru drumeții și explorarea Parcului Național Piatra Craiului, cunoscut pentru peisajele sale aici stâncoase impresionante și biodiversitatea abundentă.

Cetatea naturală de stâncă a Pietrei Craiului este unică printre munții din țara noastră. Creasta lungă de aproximativ 25 de kilometri formează unul dintre cele mai iubite peisaje montane din România, un loc în treatment montaniarzii, alpiniștii și cercetătorii deopotrivă, pot fi uimiți de diversitatea locului de aici.

Restaurantul după cum ziceam păstrează designul camerelor și întregului loc. Mi-au plăMinimize desenele de pe peteți și ce am apreciat foarte mult a fost faptul că se ține cont de aici restricțiile privind distanțspot.

A doua zi am plecat pe traseul ce avea sa fie cu mult mai dificil comparativ cu zona de "La Lanturi". A fost, de descopera fapt, cel mai dificil traseu parcurs de noi.

tricou/bluză de mai multe info schimb – după cum ziceam, se transpiră mult și este bine să ai haine de schimb

Ori de cate ori ajungi in Plaiul Foii ti se taie respiratia starea vremii plaiul foii de bucuria de a vedea natura in toata splendoarea ei. O vale strabatuta de un râu repede, limpede si rece ca gheata, strajuita de crestele dantelate ale Pietrei Craiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *